Ürünü İncele Bağdat Tatlısı 12 kat yufkadan oluşur. İçerisinde bol miktarda fıstık bulunur. , klasik baklavalardan farklı olarak 170 derecede ve 30 dakikada pişirilir Ürün Kodu: BGDTTTLISI Stok Durumu: VAR Müslüm Usta Bağdat Tatlısı; 12 kat yufkadan oluşur. İçerisinde bol miktarda fıstık bulunur. klasik baklavalardan farklı olarak 170 derecede ve 30 dakikada pişirilir Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Ürünü İncele Burma Kadayıf Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık konulur. Burgu yapılarak tepsilere dizilir. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir. Ürün Kodu: BRMAKDYF Stok Durumu: VAR Müslüm Usta Burma Kadayıf; Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık konulur. Burgu yapılarak tepsilere dizilir. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Ürünü İncele Dilber Dudağı 5 üzerinden 5.00 oy aldı Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen bol yeşil fıstık kullanılır. Ürün Kodu: DLBRDDGI Stok Durumu: VAR Müslüm Usta Dilber Dudağı Baklava; Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen bol yeşil fıstık kullanılır. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Ürünü İncele Dökme Kadayıf Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık diğer kadayıflara göre daha iri olacak şekilde konulur. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir. Ürün Kodu: DKMEKDYF Stok Durumu: VAR Müslüm Usta Dökme Kadayıf; Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık diğer kadayıflara göre daha iri olacak şekilde konulur. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Ürünü İncele Hasır Kadayıf Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık konulur. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir. Ürün Kodu: HSRKDYF Stok Durumu: VAR Müslüm Usta Hasır Kadayıf; Tel kadayıflar arasına Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık konulur. 180-200 derece ocakta 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Ürünü İncele Havuç Dilimi Fıstıklı havuç dilimi, 30 kat yufkadan yapılır. Hamur oranı diğer baklavalara göre daha düşüktür. İçeriğinde, bol miktarda, iri öğütülmüş fıstık kullanılır. Diğer baklavalara göre daha büyük dilimlerden oluşur. Ürün Kodu: HVCDLMİ Stok Durumu: VAR Fıstıklı havuç dilimi, 30 kat yufkadan yapılır. Hamur oranı diğer baklavalara göre daha düşüktür. İçeriğinde, bol miktarda, iri öğütülmüş fıstık kullanılır. Diğer baklavalara göre daha büyük dilimlerden oluşur.Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, Antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Ürünü İncele Laz Böreği Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına ustaların özel hazırladığı muhallebi konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Ürün Kodu: LZBRGI Stok Durumu: VAR Müslüm Usta Laz Böreği; ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. Arasına ustaların özel hazırladığı muhallebi konulur. 180-200 derece fırında 35 dakika pişirilir. Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ , süt, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Ürünü İncele Şöbiyet Tatlısı 12 kat yufkadan oluşur. İçerisinde irmik kaymağı ve bol miktarda fıstık bulunur. , klasik baklavalardan farklı olarak 170 derecede ve 30 dakikada pişirilir Ürün Kodu: SBYTTLSI Stok Durumu: VAR Müslüm Usta Şöbiyet Tatlısı; 12 kat yufkadan oluşur. İçerisinde irmik kaymağı ve bol miktarda fıstık bulunur. klasik baklavalardan farklı olarak 170 derecede ve 30 dakikada pişirilir Raf Ömrü (Serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile): 2 Gün İçeriği: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, irmik, süt, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu